Transport si livrare

Transport si livrare

Transport gratuit

Transport si livrare carucioare copii – Livrarea se face prin curier, direct la adresa indicata. Unele produse, la cerinta clientilor, pot fi ridicate direct din depozite sau de la sediul firmei de curierat (in cazul in care localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperire si nu doriti achitarea costului pentru km suplimentari. In astfel de situatii, detaliile vi se vor comunica telefonic, in functie de locatie de locatie si marca.

Oferim transport gratuit pentru aproape toate produsele din magazinul nostru, oriunde in tara.

Exceptii:

  • – zonele izolate sau care nu intra in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram.
  • – cateva produse cu caracter special, caz in care taxa de transport va va fi comunicata telefonic – acest aspect se precizeaza de obicei in pagina produsului.

In ambele situatii vi se confirma / infirma telefonic existenta taxei de livrare telefonic, INAINTE DE CONFIRMAREA TRIMITERII COMENZII.

Termen livrare

Produsele comandate se livreaza uzual in 24- 48 ore lucratoare de la confirmarea telefonica a existentei lor pe stoc, la adresa indicata de catre Dvs. in comanda. Exceptie fac produsele cu status aparte – vi se va comunica clar daca produsul ales este in aceasta situatie, disponibile pe baza de comanda speciala, care se vor aduce la cerinta Dvs. expresa sau situatiile specifice legate de conditiile meteo, Sarbatori etc.

CARUCIOARE-COPII.RO nu isi asuma intarzierile datorate problemelor furnizorului sau firmei de curierat dar se angajeaza sa va asiste pana la rezolvarea situatiei – pana cand produsul ajunge la Dvs.

Alte detalii Transport si livrare carucioare copii

Conform legii, curierul nu are dreptul de a desface coletul. Puteti face asta abia dupa efectuarea platii. In cazul produselor neconforme returul se va face conform detaliilor din pagina Retururi. AVETI DREPTUL DE A RETURNA PRODUSELE conform conditiilor.

Va recomandam si Magazinul Scaune auto copii

Transport si livrare carucioare copii
Livrare Carucioare copii

Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)