Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean

Marci:MINILAND

SKU: ML-89352

135,00 lei

Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean

Pentru toate tipurile de alimente solide. Ideal pentru primele mese cu orice fel de mâncare solidă.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean

Pentru toate tipurile de alimente solide. Ideal pentru primele mese cu orice fel de mâncare solidă.

 

Caracteristici Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean:

Materiale de o calitate excepțională.

Dotat cu perete dublu din oțel și un strat exclusiv din aluminiu. Realizat din 18/8 oțel (304 oțel), care are o conductivitate termică foarte mică și o rezistență foarte bună la temperaturi mari. Cele mai potrivite pentru depozitarea alimentelor.

Se poate lua oriunde

Termosul alimentar are dimensiunea perfectă pentru a-l duce oriunde. Geanta din neopren este prevazuta cu un mâner  cu banda velcro care îi permite să fie agățat în mod convenabil de carucior. În plus, acesta izolează fata de schimbările de temperatură, menținând mai bine temperatura alimentelor calde sau reci mai mult de 12 ore.  Asigură o mai mare siguranță și igienă atunci când transportam alimente ,datorită etanșării sale cu un sigiliu cu capac dublu.

Un design placut

În plus, oțelul termos alimentar este potrivit pentru mașina de spălat vase.

Cu o capacitate mare (600 ml), sunt foarte potrivite pentru hrănirea directă a bebelușului, fără a fi nevoie să turnați conținutul într-o farfurie sau un bol.

Deschidere ușoară

Capacul termosului alimentar include un buton pentru a elibera presiunea în interiorul acestuia, făcând deschiderea sa mult mai ușoară și mai confortabilă.

 

Detalii tehnice Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean:

  • Capacitate: 600 ml.
  • Fără bisfenol A.
  • 100% fără BPA.

 

Vezi detalii despre Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean pe pagina producatorului.

 

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

Hits: 0

Brand

MINILAND

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce crescMiniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.Viziunea Miniland asupra lumii copilarieiSa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.Manifestul marcii MinilandBuna, lume, suntem aici sa iti spunem:Insotim fiecare copil din momentul nasterii. Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul. Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca. Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative. Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html
Miniland

Detalii tehnice

Capacitate: 600 ml.

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termos mancare solida 600 ml Miniland Mediteranean”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry