Termos lichide 450 ml Natur Bunny Miniland

Marci:MINILAND
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări

90,00 lei

Termos lichide 450 ml Natur Bunny Miniland

Termos termic pentru lichide, 450 ml. Cu o senzație plăcută a startului exterior moale, este dur și își menține în mod eficient temperatura.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Compara

Descriere

Termos lichide 450 ml Natur Chip Miniland

Termos termic pentru lichide, 450 ml. Cu o senzație plăcută a startului exterior moale, este dur și își menține în mod eficient temperatura datorită peretelui dublu din oțel inoxidabil și stratului său exclusiv de cupru. Fabricarea sa din oțel inox permite o utilizare prelungită și reutilizare în timp, ajutând la concervarea mediului.

Caracteristici Termos lichide 450 ml Natur Chip Miniland:

 

Menține temperatura lichidelor mai mult de 12 ore.

Termosurile Miniland sunt foarte rezistente și eficiente datorită peretelui dublu din oțel, cu un strat exclusiv de cupru și cu camera lor de vid.

 

 

Designul cu motive lor  din natura.

Gama termosurilor Nature sunt modele atractive inspirate din natura, cu două modele care să satisfacă gusturile tuturor părinților și un start  exterior moale la atingere. În plus, baza sa siliconică ajută la aderarea termosului la suprafețe și la prevenirea căderii acestuia.

 

 

Mâncărurile copilului sunt întotdeauna gata.

Părinții pot pregăti mâncarea copiilor de  acasă și o pot lua oriunde, menținând temperatura dorită pentru mai multe ore.

 

Reutilizabile și durabile

 

Fabricat din oțel inoxidabil, poate fi refolosit pe o perioadă lungă de timp, prelungind durata de viață și contribuind la sustenabilitatea mediului. În acest fel, părinții pot învăța pe cei mici importanța îngrijirii și a respectării lumii în care vor trăi.

 

Materiale înzestrate cu o calitate excepțională

Fabricat din oțel de 18/8 (oțel 304) care are o conductivitate termică foarte scăzută și o rezistență foarte bună la temperaturi ridicate, fiind cel mai potrivit material pentru depozitarea alimentelor.

 

Umplere și curățare ușoară.

Datorită gurii largi naturale termos sunt foarte ușor de umplut, goli și curata.

Detalii tehnice Termos lichide 450 ml Natur Chip Miniland:

 

  • Fara Bisfenol.
  • 100% fără BPA.

Vezi detalii despre Termos lichide 450 ml Natur Chip Miniland pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Termos lichide 450 ml Natur Chip Miniland.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

Marca

MINILAND

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina. Viziunea Miniland asupra lumii copilariei Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior. Manifestul marcii Miniland Buna, lume, suntem aici sa iti spunem: Insotim fiecare copil din momentul nasterii. Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul. Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina. A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca. Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative. Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea. Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente. Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi. Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza. Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe. Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata. Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind. Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori. Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta. https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html
Miniland

Informații suplimentare

1 recenzie pentru Termos lichide 450 ml Natur Bunny Miniland

  1. Evaluat la 5 din 5

    Matei (proprietar verificat)


    Am cautat un produs de top si am primit cele mai bune indrumari.

    1 product
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)