Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop

Marci:SKIP HOP

109,00 lei

Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop

Ideal pentru cafea, sticle cu apa si alte lichide, suportul universal de pahar pentru carucioare ajuta parintii sa aiba mainile libere.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Find this content useful? Share it with your friends!
Compara

Descriere

Find this content useful? Share it with your friends!

Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop

Ideal pentru cafea, sticle cu apa si alte lichide, suportul universal de pahar pentru carucioare ajuta parintii sa aiba mainile libere in timpul plimbarii zilnice. De la carucioare clasice pana la cele de cumparaturi, suportul are un sistem sigur de prindere si tine bauturile la indemana.

Caracteristici Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop:

  • Potrivit pentru cafea, sticle si altele.
  • Sistem universal de prindere sigura pentru carucioare clasice, carucioare de cumparaturi etc.
  • Include accesoriul de prindere.
  • Se ajusteaza pentru a securiza bauturile in pozitie corecta.
  • Cauciucul de prindere previne alunecarea si scurgerea lichidului.

Detalii tehnice Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop:

  • Dimensiuni: 4.3L x 5.25W x 3.75H cm.

Vezi detalii despre Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop pe pagina producatorului.

 

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

Marca

SKIP HOP

SKIP HOP

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor. Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră. Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi. A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil. Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate. https://www.skiphop.com/
SKIP HOP

Detalii tehnice

Find this content useful? Share it with your friends!
  • Dimensiuni: 4.3L x 5.25W x 3.75H cm.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport universal de pahar pentru carucioare Skip Hop”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)