Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo

Marci:APRAMO

SKU: APR-803-0007-039

99,00 lei

Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo

Suport pentru cap in doua straturi de la Apramo este un insert de lux moale care poate fi utilizat in scaunele auto si in carucioare.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo

Sa facem viata mai usoara! Solutii simple dar inteligente care transforma calatoriile alaturi de bebelusi in vacante lipsite de griji.

Suport pentru cap in doua straturi de la Apramo este un insert de lux moale care poate fi utilizat in scaunele auto si in carucioare.

Caracteristici Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo:

  • Sectiunea interioara, detasabila este potrivita de la nastere si ajuta sugarii sa mentina o pozitie corecta si confortabila.
  • Pe masura ce copilul creste, sectiunea interioara poate fi indepartata si devine un suport pentru cap de dimensiuni mai mari.
  • Suporturile laterale captusite ajuta la prevenirea alunecarii bebelusilor, iar suportul se poate utiliza cu toate tipurile de centuri.
  • Suportul este potrivit tuturor scaunelor auto si carucioarelor.
  • Ingrijirea este extrem de facila, suportul se poate curata in masina de spalat.
  • Sectiune interioara detasabila pe masura ce bebelusul creste.
  • Suport pentru zona capului.
  • Suportul va ajuta bebelusul sa stea stabil fara a face miscari bruste.
  • Ajuta la sustinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie ergonomica corecta.
  • Potrivit si pentru bebelusii nascuti prematur.

Detalii tehnice Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo:

Se poate spala la masina de spalat.

Vezi detalii despre Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo pe pagina producatorului.

Apramo a fost înfiintata în Marea Britanie in 2008, de către un tata pe nume Johnny si un grup de prieteni. Intentia de baza a fost sa creeze o serie de produse pentru copii care ar face o diferenta. Sigur, elegant şi fara stress – ideile prin care se remarca acest brand.

Timp de mai multi ani, Apramo a fabricat produse pentru familie pentru branduri de uz casnic în întreaga Europa. Acum aduce propria marca la viata. Creeaza produse care combina expertiza tehnica si siguranţa cu designul de inspiratie britanica. Ofera un sentiment de stil si eleganta. O gama de produse care este perfecta pentru trend si siguranta.

Apramo este dedicat scopului de a fi un pionier în siguranţa celor mai mici pasageri. O moştenire serioasa a leadership-ului în dezvoltarea inovaţiilor şi hotarare pentru calitate premium.

VALORILE marcii

La Apramo, siguranţa va fi întotdeauna prioritatea numărul unu. Dar acesta e doar începutul.

O promisiune de a aduce contant produse pe piata care sa respecte fiecare dintre cele trei valori de baza.

Siguranta

Protejarea si pastrarea sigurantei micului tau este prioritatea ta numărul unu. Este, de asemenea, prioritatea Apramo numărul unu. Produsele sunt testate in laboratoare specializate. Trec proba timpului – o utilizare indelungata fara probleme. Puteti fi siguri ca nu doar indeplinesc, dar depasesc standardele de siguranta.

Eleganta

Doar pentru că ati devenit parinti, asta nu înseamnă că v-ati pierdut simtul stilului. Apramo combina cele mai sigure produse cu moda. Tesaturi si culori se imbina astfel incat acestea sa se amestece fără efort in viata ta.

Parinti fara stress

Cand aduci un copil pe lume ai destule griji. De aceea Apramo se asigura ca toate produsele sunt usor de utilizat. Scopul este de a pastra lucrurile cat mai simple posibil.

Hits: 2

Brand

APRAMO

Apramo a fost înfiintata în Marea Britanie in 2008, de către un tata pe nume Johnny si un grup de prieteni. Intentia de baza a fost sa creeze o serie de produse pentru copii care ar face o diferenta. Sigur, elegant şi fara stress - ideile prin care se remarca acest brand.Timp de mai multi ani, Apramo a fabricat produse pentru familie pentru branduri de uz casnic în întreaga Europa. Acum aduce propria marca la viata. Creeaza produse care combina expertiza tehnica si siguranţa cu designul de inspiratie britanica. Ofera un sentiment de stil si eleganta. O gama de produse care este perfecta pentru trend si siguranta.Apramo este dedicat scopului de a fi un pionier în siguranţa celor mai mici pasageri. O moştenire serioasa a leadership-ului în dezvoltarea inovaţiilor şi hotarare pentru calitate premium.VALORILE marciiLa Apramo, siguranţa va fi întotdeauna prioritatea numărul unu. Dar acesta e doar începutul.O promisiune de a aduce contant produse pe piata care sa respecte fiecare dintre cele trei valori de baza.SigurantaProtejarea si pastrarea sigurantei micului tau este prioritatea ta numărul unu. Este, de asemenea, prioritatea Apramo numărul unu. Produsele sunt testate in laboratoare specializate. Trec proba timpului - o utilizare indelungata fara probleme. Puteti fi siguri ca nu doar indeplinesc, dar depasesc standardele de siguranta.ElegantaDoar pentru că ati devenit parinti, asta nu înseamnă că v-ati pierdut simtul stilului. Apramo combina cele mai sigure produse cu moda. Tesaturi si culori se imbina astfel incat acestea sa se amestece fără efort in viata ta.Parinti fara stressCand aduci un copil pe lume ai destule griji. De aceea Apramo se asigura ca toate produsele sunt usor de utilizat. Scopul este de a pastra lucrurile cat mai simple posibil.
apramologo

Detalii tehnice

Se poate spala la masina de spalat.

Hits: 2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport pentru cap cu protectie suplimentara Apramo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry