Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne

Marci:BABYLONIA

SKU: BDDBS-560-926

506,00 lei

Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne

Sistem de purtare ergonomic wrap tesut Jacquard BB-Slen Babylonia 506 cm recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne

Sistem de purtare ergonomic wrap tesut Jacquard BB-Slen Babylonia 506 cm recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.

Descriere Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne:

Purtati-va copilul in moduri nelimitate !

 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLEN – un wrap tesut ce va permite sa va purtati bebelusul in cat mai multe moduri.
 • Se poate folosi de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani.
 • Wrap tesut BB-SLEN fabricat din 100% bumbac organic in India in sistem Fair trade.
 • Datorita materialului unic al wrapului tesut BB-SLEN acesta se simte foarte soft si flexibil, fara a-si pierde din rezistenta.
 • Modalitatea speciala in care este tesut ofera support optim si confort (materialul este flexibil in diagonala dar nu se intinde pe lungime sau latime).
 • Wrapul tesut Babylonia BB-SLEN este disponibil in 4 marimi: 260 cm, 460 cm, 490 cm si 560 cm. Alegeti-va marimea in functie de ce marime purtati la haine si diferitele pozitii in care vreti sa va purtati copilul.
 • Wrap tesut BB-SLEN de 260 cm: este un wrap mic, potrivit unei folosiri similar cu a unui sling.
 • Wrap tesut BB-SLEN de 460 cm, 490 cm si 560 cm: va permit purtatul copiului in toate pozitiile (spate, sold, fata) si puteti efectua mai multe tipuri de legaturi.
 • De asemenea ofera mai mult support in zona umerilor, spatelui si in jurul soldurilor. Anumitor persoane le place sa mai infasoare o data in jurul soldurilor materialul extra al wrapului obtinand astfel un support mai bun.
 • Recomandari: daca doua persoane de stature diferite vor sa foloseasca acelasi wrap, recomandam sa optati pentru marimea mai mare.

Specificatii Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne:

 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLEN recomandat pentru 3.5 kg – 15 kg.
 • Nu este nevoie de inserturi speciale.
 • Moduri de purtare : fata, sold, spate.
 • Sistem de purtare ergonomic.
 • Fabricat din bumbac organic 100% in sistem Fair Trade.
 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLEN disponibil in diferite culori.

Vezi detalii despre Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne.

VEZI VIDEO Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne:

Babylonia – Fericiti impreuna

Un sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.

Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!

Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare Babylonia

Purtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.

Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.

Informatie si inspiratie

Babylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.

Confort natural pentru tine si bebelusul tau

De peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.

Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este “Confortul natural pentru tine si bebelusul tau”.

Valorile Babylonia

Fericire – Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.

Incredere – Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.

Responsabilitate – Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.

https://www.babylonia.eu/en

Hits: 0

Brand

BABYLONIA

Babylonia - Fericiti impreunaUn sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare BabyloniaPurtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.Informatie si inspiratieBabylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.Confort natural pentru tine si bebelusul tauDe peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este "Confortul natural pentru tine si bebelusul tau".Valorile BabyloniaFericire - Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.Incredere - Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.Responsabilitate - Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.https://www.babylonia.eu/en
babylonia logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de purtare wrap tesut Babylonia Jacquard BB-Slen 560 cm Champagne”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry