Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint

Marci:BABYLONIA

SKU: BDDTSB-701

345,00 lei

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint

Sistem de purtare ergonomic wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo (3.5 kg – 15 kg).

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint

Sistem de purtare ergonomic wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo (3.5 kg – 15 kg).

Descriere Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint:

Bamboo: luxurios si soft

Wrap Elastic Tricot-Slen Bamboo este mai moale decat cel mai moale bumbac mentinandu-si in acelasi timp o nota de lux. Este realizat din bambus. Bambusul este un material prietenos cu mediul, super-soft, ce permite o respirabilitate ridicata, hipoalergenic, antibacterian si este un filtru UV natural. Perfect pentru pielea delicata a bebelusului dvs.

Rapid si usor, ideal pentru incepatori

Wrap elastic Tricot-Slen Bamboo este un sistem de purtare usor si facil de folosit. Intai montati, apoi puneti copilul in wrap.

Marime universala

Wrap elastic Tricot-Slen Bamboo se gaseste intr-o singura marime universala!

Suport perfect

Multumita unei tehnici special de tesere, realizata special pentru Babylonia, wrapul Tricot-Slen Bamboo ofera confort optim si suport perfect.

De la 3 la 15 kg

Sistem de purtare Tricot-Slen Bamboo ce poate fi folosit pentru copii ce au intre 3 si 15 kg.

Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint ergonomic:

Sistem de purtare Tricot-Slen Bamboo Tricot-Slen Bamboo este un sistem de purtare ergonomic ce sustine si ofera copilului pozitia ergonomica in forma de M dar mentine si curbura naturala a spatelui copilului in forma de C.

Vezi detalii despre Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint.

Vezi video Sistem de purtare ergonomic wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo:

Babylonia – Fericiti impreuna

Un sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.

Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!

Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare Babylonia

Purtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.

Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.

Informatie si inspiratie

Babylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.

Confort natural pentru tine si bebelusul tau

De peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.

Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este “Confortul natural pentru tine si bebelusul tau”.

Valorile Babylonia

Fericire – Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.

Incredere – Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.

Responsabilitate – Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.

https://www.babylonia.eu/en

Hits: 0

Brand

BABYLONIA

Babylonia - Fericiti impreunaUn sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare BabyloniaPurtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.Informatie si inspiratieBabylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.Confort natural pentru tine si bebelusul tauDe peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este "Confortul natural pentru tine si bebelusul tau".Valorile BabyloniaFericire - Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.Incredere - Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.Responsabilitate - Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.https://www.babylonia.eu/en
babylonia logo

Detalii tehnice

De la 3 la 15 kg

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de purtare wrap elastic Babylonia Tricot-Slen Bamboo Water Mint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry