Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans

Marci:BABYLONIA

SKU: BDDSL-PAD-972

345,00 lei

Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans

Sistem de purtare ergonomic sling cu inel BB-Sling Babylonia (3.5 kg-15 kg).

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans

Sistem de purtare ergonomic sling cu inel BB-Sling Babylonia (3.5 kg-15 kg).

Descriere Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans:

 • Sistem de purtare pe sold ideal.
 • Sistem de purtare BB-SLING Babylonia este un sling cu inel fabricat 100% din bumbac organic.
 • Tehnica speciala folosita la tesatura lui face posibil un suport optim pentru copii de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani cu acest Sistem de purtare ergonomic.
 • Sling BB-SLING Babylonia ce se monteaza usor si repede si datorita celor doua inele de aluminiu este si foarte usor de ajustat.
 • Nu este nevoie sa legati in nici un fel slingul, trebuie doar sa treceti materialul prin cele doua inele de aluminiu.
 • Sling BB-SLING Babylonia ce este folosit in mare parte ca un sistem de purtat pe sold desi se poate folosi pentru a purta copilul in diferite alte pozitii.
 • Este unul din cele mai confortabile si usor de montat tipuri de sling cu inele de pe piata.
 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLING fabricat in sistem fair trade in India.

Specificatii Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans:

 • 3.5 kg – 15 kg.
 • Nu este nevoie de inserturi speciale.
 • Moduri de purtare Sistem de purtare Babylonia BB-SLING: fata, sold.
 • Sistem de purtare ergonomic.
 • Fabricat din bumbac organic 100% in sistem Fair Trade.
 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLING cu marime universala.

Vezi detalii despre Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Sistem de purtare BB-Sling Babylonia.

DOWNLOAD MANUAL sistem de purtare BB-Sling Babylonia pentru gemeni.

Vezi video  Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans:

Babylonia – Fericiti impreuna

Un sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.

Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!

Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare Babylonia

Purtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.

Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.

Informatie si inspiratie

Babylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.

Confort natural pentru tine si bebelusul tau

De peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.

Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este “Confortul natural pentru tine si bebelusul tau”.

Valorile Babylonia

Fericire – Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.

Incredere – Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.

Responsabilitate – Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.

Hits: 0

Brand

BABYLONIA

Babylonia - Fericiti impreunaUn sistem de purtare Babylonia garanteaza cea mai inalta calitate, finisaje de top, confort si siguranta. Create din materiale sustenabile.Babylonia detine o gama variata de sisteme de purtare, acum 8 modele diferite: Tricot-Slen Organic, Tricot-Slen Cool, Tri-Cotti, BB-Slen, BB-Sling, BB-Tai, BB-Sooze si SSC Flexia. Toate sunt disponibile in mai multe culori si marimi: o posibilitate pentru fiecare dorinta!Beneficiile utilizarii unui sistem de purtare BabyloniaPurtarea bebelusului intr-un sling, un marsupiu are multe avantaje si are un efect pozitiv asupra dezoltarii fizice si emotionale a copilului.Orice sistem de purtare Babylonia este potrivit de la nastere, insa fiecare are propriile specificatii.Informatie si inspiratieBabylonia face tot ce ii sta in putinta sa faca viata parintilor si a bebelusilor mai simpla si mai confortabila. Sa informeze si sa inspire parintii, dar mai ales sa le ofere ocazia de a se bucura mai mult de viata de familie.Confort natural pentru tine si bebelusul tauDe peste 20 de ani Babylonia ofera o gama variata de produse de calitate, concentrandu-se pe grija pe care o purtam celor mici in mod natural. Brandurile Babylonia sunt: Babylonia Baby Carriers, Peppa si Bola. Toate produsele sunt create in Belgia si produse in Olanda si in ateliere specializate in India si Mexic.Pe langa productia de sisteme de purtare, Babylonia este si distribuitor la nivel mondial al altor marci, cum ar fi: Bobux , Koeka, Pigeon, Carriwel, Ergopouch, Cuddledry. Oferind doar marci de renime, de top, se asigura ca telul final este "Confortul natural pentru tine si bebelusul tau".Valorile BabyloniaFericire - Bucuria neegalata spontana a celor mici ramane sursa principala de inspiratie. A incepe fiecare zi cu un zambet cu speranta de a-l da mai departe este ceea ce motiveaza Babylonia in crearea produselor si a fiecarui sistem de purtare Babylonia.Incredere - Compania se indreapta intotdeauna catre parteneriate de succes pe termen lung, atat cu furnizorii, cat si cu clientii. O aplecare 100% catre calitate! Parintii pot fi convinsi ca intotdeauna Babylonia va lua in calcul tot ceea ce e mai bun pentru bebelusii lor.Responsabilitate - Confortul natural este elementul cheie al marcii Babylonia. Toate produsele sunt create in Belgia intr-un mod responsabil si corect. Se aleg intotdeauna materiale durabile si naturale, produsele fiind supuse celor mai riguroase testari de calitate inainte de a fi introduse pe piata.https://www.babylonia.eu/en
babylonia logo

Detalii tehnice

 • 3.5 kg – 15 kg.
 • Nu este nevoie de inserturi speciale.
 • Moduri de purtare Sistem de purtare Babylonia BB-SLING: fata, sold.
 • Sistem de purtare ergonomic.
 • Fabricat din bumbac organic 100% in sistem Fair Trade.
 • Sistem de purtare Babylonia BB-SLING cu marime universala.

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de purtare sling cu inel trend Babylonia BB-Sling Black Beans”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry