Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose

Marci:MINILAND
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări

69,00 lei

Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose

Geantă izotemă practică cu 2 compartimente etanșe la 250 ml. Păstrați, încălziți, înghețați și purtați primele mâncăruri ale copilului

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Find this content useful? Share it with your friends!
Compara

Descriere

Find this content useful? Share it with your friends!

Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose

Geantă izotemă practică cu 2 compartimente etanșe la 250 ml. Păstrați, încălziți, înghețați și purtați primele mâncăruri ale copilului și tot felul de alimente solide (gustări, prăjituri și deserturi) și lichide (laptele matern, supe, sucuri etc.)

La  țară, la plajă sau în parc.

Este dimensiunea perfectă pentru al lua oriunde. În plus, sacul poate fi manevrat sau suspendat de  bagaje. Sacul său izoterm menține temperatura alimentară mai mult timp.

Realizat în Spania, cu o calitate excepțională.

Caracteristici Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose:

 

Două recipiente etanșe, cu capacitate de 25 cl, realizate în Spania din materiale rezistente.

 

Pentru toate tipurile de alimente solide sau lichide.

Ideal pentru primele mușchiuri și tot felul de alimente solide, de la aperitive și gustări până la deserturi. Este potrivit pentru alte alimente lichide, cum ar fi supe, supe concentarte sau sucuri naturale.

 

Conservarea laptelui matern.

 

Foarte potrivit pentru depozitarea laptelui matern, fie pentru a fi baut în aceeași zi, fie pentru a fi depozitat mai mult timp în congelator.

 

Alimente congelate cu garanție.

Alimentele bebelușului sunt depozitate în congelator și pot fi dezghețate sau încălzite în încălzitorul cu flacoane pentru bebeluși sau în cuptorul cu microunde în recipientul ermetic(fara capac).

 

Controlul precis al meselor copilului.

Măsurătorile marcate  pe recipient permit ca mâncarea bebelușului să fie adaptată nevoilor copilului.

 

Usor de curatat

Recipientl este impermeabilă pentru a nu absorbi petele și poate fi curățată cu o cârpă umedă. Containerele ermetice sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.

 

Dezghețarea alimentelor

Recipientul gradat este ideală pentru cuptorul cu microunde, permițând alimentelor să se dezghețe într-un moment cu confort și siguranță totală.

Detalii tehnice Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose:

 • Bisfenol A liber.
 • 100% fără BPA.
 • Capacitate: 250 ml.

Vezi detalii despre Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

Marca

MINILAND

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina. Viziunea Miniland asupra lumii copilariei Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior. Manifestul marcii Miniland Buna, lume, suntem aici sa iti spunem: Insotim fiecare copil din momentul nasterii. Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul. Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina. A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca. Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative. Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea. Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente. Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi. Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza. Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe. Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata. Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind. Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori. Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta. https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html
Miniland

Informații suplimentare

Detalii tehnice

Find this content useful? Share it with your friends!
 • Bisfenol A liber.
 • 100% fără BPA.
 • Capacitate: 250 ml.

1 recenzie pentru Set 2 recipiente plastic 250 ml cu gentuta izoterma Miniland Rose

 1. Evaluat la 5 din 5

  Ana (proprietar verificat)


  Recomand!

  1 product
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)