Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland

Marci:MINILAND
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări

87,00 lei

Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland

Un set cu geantă izoterma și  2 recipiente din sticlă in forma pătrată, etanșe cu capacitate de 160 ml.Set 2 recipiente

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Find this content useful? Share it with your friends!
Compara

Descriere

Find this content useful? Share it with your friends!

Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland

Un set cu geantă izoterma și  2 recipiente din sticlă in forma pătrată, etanșe cu capacitate de 160 ml.Alimente delicate în recipiente mici de sticlă.

Caracteristici Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland:

 • Acest set ecologic este compus din 2 recipiente de sticlă de 160 ml, un material rezistent și durabil, care este complet transparent, permițând vizualizarea perfectă a conținutului. Containerele au mărimea ideală pentru a stoca separat mici porții de mâncare gătită la domiciliu, lapte praf, fructe … și a le lua oriunde.
 • Gentuta de transport izoterma inspirată din natură.
 • Pentru a transporta containerele confortabil peste tot, setul include o geantă izoterma, cu un interior izolat pentru a ajuta la menținerea unei alimente mai bune, realizată cu modele atractive inspirate din natură, cu două modele care să satisfacă gusturile tuturor părinților.
 • Închiderea clemelor se face hermetic.
 • Capacul său cu flanșe laterale, se realizeaza cu un clic moale la închidere, și garnitura sa siliconică, asigură etanșietatea la aer, pentru conservarea mai bună a alimentelor, păstrarea gustului și aromelor și prevenirea scurgerilor nedorite.
 • Cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, congelator și chiar un cuptor în siguranță.
 • Mașină de spălat vase și congelator în condiții de siguranță. În plus, baza poate fi utilizată pentru a încălzi alimentele în microunde și chiar și în cuptor (fara capac), deoarece este rezistentă atât la temperaturi extreme, cât și la șocuri termice.
 • Usor de curatat.
 • Aceste recipiente sunt foarte ușor de curățat datorită suprafeței unice a sticlei. Ele sunt, de asemenea, sigure și igienice.

Detalii tehnice Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland:

 • Fara bisfenol.
 • 100% fără BPA.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

Marca

MINILAND

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina. Viziunea Miniland asupra lumii copilariei Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior. Manifestul marcii Miniland Buna, lume, suntem aici sa iti spunem: Insotim fiecare copil din momentul nasterii. Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul. Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina. A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca. Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative. Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea. Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente. Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi. Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza. Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe. Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata. Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind. Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori. Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta. https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html
Miniland

Detalii tehnice

Find this content useful? Share it with your friends!
 • Fara bisfenol.
 • 100% fără BPA.

1 recenzie pentru Set 2 recipiente din sticla 160 ml cu gentuta Chip Miniland

 1. Evaluat la 5 din 5

  Magdalena (proprietar verificat)


  Minunat!

  1 product
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)