Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey

Marci:MAXI-COSI
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări

292,00 lei

Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey

Salopeta de iarna carucior pentru sezonul rece.

Salopeta iarna Maxi-Cosi ce permite prinderea copilului cu centura caruciorului

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Compara

Descriere

Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey

Salopeta de iarna carucior pentru sezonul rece.

Caracteristici Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey:

  • Salopeta de iarna carucior ce asigura confortul deosebit al copilului si il protejeaza de frig.
  • Design smart care permite accesul rapid si usor (datorita fermoarului).
  • Salopeta de iarna carucior ce se poate fixa pe orice carucior.
  • Salopeta iarna Maxi-Cosi ce permite in interior prinderea copilului cu centura de siguranta a caruciorului.

Detalii tehnice Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey:

Material Salopeta iarna Maxi-Cosi: exterior 100% poliester, umplutura 60% poliester/40% poliuretan, captuseala 100% poliester.

Vezi detalii despre Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey pe pagina producatorului.

50 de milioane de bebelusi plimbati in siguranta
Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta.

Purtam viitorul

Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul.

Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa.

scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita.

1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa. A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto. Se pregatesc acum sa lanseze un scaun auto revolutionar in SUA – scaun auto Magellan 5 in 1. Intotdeauna sunt pregatiti pentru noi provocari, inovatii de succes. Continuu fac viata mai usoara, mai sigura si confortabila cand vine vorba de calatorii.

Marca

MAXI-COSI

50 de milioane de bebelusi plimbati in siguranta Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta. Purtam viitorul Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul. Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa. scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita. 1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa. A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto. Se pregatesc acum sa lanseze un scaun auto revolutionar in SUA - scaun auto Magellan 5 in 1. Intotdeauna sunt pregatiti pentru noi provocari, inovatii de succes. Continuu fac viata mai usoara, mai sigura si confortabila cand vine vorba de calatorii.
maxicosi logo

Detalii tehnice

Material: exterior 100% poliester, umplutura 60% poliester/40% poliuretan, captuseala 100% poliester

1 recenzie pentru Salopeta de iarna Footmuff 2 in 1 Maxi Cosi Essential Grey

  1. Evaluat la 5 din 5

    Rica (proprietar verificat)


    Super ok!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Suna (10:00-16:30)
Optimized with PageSpeed Ninja