Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru

Marci:BABYGO
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei singure evaluări

239,00 lei

Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru

Marsupiu BabyGo Wombat – Cea mai buna alternativa de purtare a bebelusilor: un sistem usor de utilizat.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Find this content useful? Share it with your friends!
Compara

Descriere

Find this content useful? Share it with your friends!

Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru

Marsupiu BabyGo Wombat – Cea mai buna alternativa de purtare a bebelusilor: un sistem usor de utilizat de catre mamici si care ofera pozitia ortopedica corecta pentru bebelusi, un marsupiu 2 in 1 pe placul parintilor si al bebelusilor.

Caracteristici Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru:

 • Marsupiu 2 in 1 ce asigura pozitia corecta a bebelusilor, pozitia ‘M’ sau ‘Frog’.
 • Centrul de greutatea al bebelusilor are mai multe puncte de sprijin.
 • Marsupiu bebelusi ce poate fi utilizat in pozitia ‘fata’ sau ‘spate’.
 • Sistemul este recomandat sa fie utilizat de la aprox. 6 kilograme la 15 kg. (nu exista limitare de timp in utilizarea lui).
 • Marsupiu 2 in 1 cu design ergonomic pentru mamica – centura ajuta la dispersarea greutatii bebelusului in mai multe zone (evitandu-se durerile de spate cauzate de greutatea bebelusului).
 • Marsupiu BabyGo Wombat ce include o protectie pentru zona capului (utila cand bebelusul adoarme).

Specificatii Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru:

 • Marsupiu bebelusi ce poate fi spalat la 30 de grade, la masina de spalat.
 • Marsupiu BabyGo Wombat certificat GoGreen: 4.77 t CO2.

Vezi detalii despre Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru pe pagina producatorului.

BabyGO a fost infiintat in 2002 in Rheda-Wiedenbrück, Germania.
Principala grija a BabyGO este siguranta copiilor.
Scopul este de a garanta parintilor securitatea copilului.

Articolele acestei marci sunt create si produse in Germania.
Sunt urmarite cele mai inalte standarde de siguranta, BabyGO primind distinctia Top Brand.

Proprietarii afacerii, si ei parinti, dar si ingineri si cultiva o anume filosofie a companiei. De a produce intotdeauna articole pentru copii de cea mai inalta calitate, in armonie cu omul, cu natura si functionale. Fiecare produs este unic, fiecare copil e unic si acestea trebuie imbinate. De aceea au adoptat si sloganul “BabyGO made with Love“ („BabyGo facut cu bucurie”).

De la infiintare, misiunea a fost de a dezvolta si produce totul cu dedicatie atat pentru copii, cat si pentru parinti. O atentie deosebita este acordata simplitatii si sigurantei. De aceea, produsele sunt de inalta calitate, dar si constant imbunatatite de designerii companiei.

Testarea si certificarea are loc exclusiv in laboratoare europene recunoscute. Totul sub atenta monitorizare a inspectorilor de calitate germani. Bucurandu-se de recunoastere la nivel internationa, produsele BabyGO sunt distribuite atat in Euopa, cat si in Asia.

Cu un numar mare de distribuitori, BabyGO este una dintre cele mai puternice marci pentru copii si bebelusi din lume.
Franta, Italia, Spain,Portugalia, Malta, Grecia, Olanda, Belgia. Lituania, Elvetia, Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia. Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Belarus.

Produse cu licenta
Regasiti in portofoliu produse cu licenta, sub numele „The Mouse”. Este vorba de o cunoscuta serie TV din Germania.

Daca esti in cautarea unui carucior practic si confortabil la un pret atractiv, atunci un carucior BabyGO alegerea potrivita!

Marca

BABYGO

BabyGO a fost infiintat in 2002 in Rheda-Wiedenbrück, Germania. Principala grija a BabyGO este siguranta copiilor. Scopul este de a garanta parintilor securitatea copilului. Articolele acestei marci sunt create si produse in Germania. Sunt urmarite cele mai inalte standarde de siguranta, BabyGO primind distinctia Top Brand. Proprietarii afacerii, si ei parinti, dar si ingineri si cultiva o anume filosofie a companiei. De a produce intotdeauna articole pentru copii de cea mai inalta calitate, in armonie cu omul, cu natura si functionale. Fiecare produs este unic, fiecare copil e unic si acestea trebuie imbinate. De aceea au adoptat si sloganul “BabyGO made with Love“ ("BabyGo facut cu bucurie"). De la infiintare, misiunea a fost de a dezvolta si produce totul cu dedicatie atat pentru copii, cat si pentru parinti. O atentie deosebita este acordata simplitatii si sigurantei. De aceea, produsele sunt de inalta calitate, dar si constant imbunatatite de designerii companiei. Testarea si certificarea are loc exclusiv in laboratoare europene recunoscute. Totul sub atenta monitorizare a inspectorilor de calitate germani. Bucurandu-se de recunoastere la nivel internationa, produsele BabyGO sunt distribuite atat in Euopa, cat si in Asia. Cu un numar mare de distribuitori, BabyGO este una dintre cele mai puternice marci pentru copii si bebelusi din lume. Franta, Italia, Spain,Portugalia, Malta, Grecia, Olanda, Belgia. Lituania, Elvetia, Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia. Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Belarus. Produse cu licenta Regasiti in portofoliu produse cu licenta, sub numele "The Mouse". Este vorba de o cunoscuta serie TV din Germania. Daca esti in cautarea unui carucior practic si confortabil la un pret atractiv, atunci un carucior BabyGO alegerea potrivita!
logo 2

Informații suplimentare

Detalii tehnice

Find this content useful? Share it with your friends!
 • Marsupiu bebelusi ce poate fi spalat la 30 de grade, la masina de spalat.
 • Marsupiu BabyGo Wombat certificat GoGreen: 4.77 t CO2.

1 recenzie pentru Marsupiu Anatomic 2 in 1 Wombat BabyGo albastru

 1. Evaluat la 5 din 5

  Dominic (proprietar verificat)

  La fiecare comanda totul a fost ok!

  1 product
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)