Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go

Marci:SKIP HOP

SKU: SKH-186025

99,00 lei

Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go

Jucarie pentru carucior linistitoare ce se ataseaza la carucioare, genti pentru scutece si multe altele cu o curea de silicon usor de utilizat

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go

Este greu sa programezi totul in jurul orelor de somn. Parintii doresc ceva care le da libertatea de scoate copilul afara si fara sa-l streseze – un ajutor linistitor pentru calatorie care este la fel de elegant si contemporan precum caruciorul.

Jucarie pentru carucior linistitoare ce se ataseaza la carucioare, genti pentru scutece si multe altele cu o curea de silicon usor de utilizat. In ciuda formei compacte, acesta ofera caracteristici complete, inclusiv doua melodii, doua sunete din natura, control al volumului si un cronometru pentru inchidere automata.

Detalii Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go:

 • Jucarie pentru carucior – are o pozitie stabila pe o suprafata plana (pe masa) sau se ataseaza usor la carucioare, scoici auto si genti pentru scutece cu ajutorul curelei de silicon.
 • Reda doua melodii (Lullaby din Brahms, Sunrise Lullaby) si doua sunete din natura (valuri, paduri tropicale).
 • Tastatura de cauciuc usor de utilizat, cu control al volumului.
 • Setarile cronometrului automat pentru 15, 30 si 60 de minute .
 • Husa textila pentru difuzoare.

Detalii tehnice Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go:

 • Necesita trei baterii AAA, care nu sunt incluse.
 • Fara Ftalati.
 • Dimensiune (inci): 4l x 3w x 5,5h; (cm): 10l x 7,5w x 14h.

Vezi detalii despre Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Jucarie pentru carucior Bufnita Skip Hop Stroll & Go

Vezi video Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

Please follow and like us:

Hits: 0

Brand

SKIP HOP

SKIP HOP

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil. Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.https://www.skiphop.com/
SKIP HOP

Detalii tehnice

 • Necesita trei baterii AAA, care nu sunt incluse.
 • Fara Ftalati.
 • Dimensiune (inci): 4l x 3w x 5,5h; (cm): 10l x 7,5w x 14h.
Please follow and like us:

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucarie portabila Bufnita Skip Hop Stroll & Go”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry