Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village

Marci:SKIP HOP

SKU: SKH-305250

139,00 lei

Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village

Jucarie carucior muzicala pentru bebelusi ce ofera divertisment in deplasare prin atasarea jucariei la carucioare.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village

Sa rasucim si sa ne distram! Jucarie carucior muzicala pentru bebelusi ce ofera divertisment in deplasare prin atasarea jucariei la carucioare sau scoici auto.

Prezinta un contrast alb-negru, cu culori stralucitoare si indraznete pentru stimularea simtului vizual, cainele nostru muzical latra si canta doua melodii.

Functiile senzoriale includ urechi din material care fosneste, panglici placute la atingere, inele de zornaitoare si multe altele!

Detalii Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village:

 • Contrast puternic pentru stimularea vizuala.
 • Se rasucesc usor in jurul barei de protectie a carucioarelor.
 • Jucarie carucior muzicala in forma de caine care latra si canta doua melodii.
 • Panglicile tactile, urechile care fosnaie si inelele zornaitoare sunt perfecte pentru joaca.
 • Jucarie de dentitie.
 • Material sclipitor.

Detalii tehnice Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village:

 • Fara PVC, fara ftalat.
 • Dimensiune (inci): 6l x 4,5w x 13h; (cm): 15l x 11,5w x 33h.
 • Jucarie carucior recomandata 0+.

Alte specificatii Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village:

 • Numai pentru uz casnic.
 • INTOTDEAUNA utilizati cu supravegherea adultilor.
 • Spalati doar cu sapun, daca este necesar.

Vezi detalii Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

Hits: 0

Brand

SKIP HOP

SKIP HOP

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil. Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.https://www.skiphop.com/
SKIP HOP

Detalii tehnice

 

 • Fara PVC, fara ftalat.
 • Dimensiune (inci): 6l x 4,5w x 13h; (cm): 15l x 11,5w x 33h.
 • Jucarie carucior recomandata 0+.

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucarie muzicala Spirala Skip Hop Vibrant Village”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry