Despre noi

Carucioare-copii.ro face tot posibilul, încă din 2008, să vă ofere doar produse de calitate cu prețuri imbatabile, mărci de top, premiate, colecții premium, deluxe, o gamă variată de modele și culori, variante pe toate gusturile și pentru toate nevoile: cărucioare sport, cărucioare de la naștere, cărucior 2 in 1 sau 3 in 1, cărucioare ultraușoare și ultracompacte și alte produse și accesorii destinate plimbărilor.

Iar din 2020, pentru că primăvara și clienții noștri ne-au inspirat, am decis să mărim gama de produse și să vă oferim tot ceea ce ați putea avea nevoie pentru o plimbare. Dacă bebe stă confortabil țn cărucior… cei mai mărișori ce fac? Ei bine, se plimbă alături de voi cu trotineta, scooterul, bicicleta, tricicleta sau alte minunății de mașinuțe cu sau fără pedale sau cu acumulatori. Azi nu vrei să iei căruciorul cu tine? Atunci cu siguranță un wrap, sling, marsupiu și alte produse din această categorie îți vor fi de ajutor.

Nu regăsiți ceva ce vă doriți în oferta noastră? Vă așteptăm oricând dacă aveți întrebări și propuneri!

Livrare rapidă, uzual în 24-48 ore lucrătoare, uneori 72 ore în mediul rural; TRANSPORT GRATUIT în aria de acoperire a curierului.

Stocurile și procesarea comenzii se confirmă telefonic, nicio comandă nu pleacă fără confirmarea Dvs.

Descrieri complete și cât mai detaliate ale produselor comercializate: detalii tehnice, filmulețe de prezentare, manuale de instrucțiuni, liste de compatibilități auto sau cu alte produse, accesorii opționale și incluse (precizate clar, cele opționale le regăsiți și ca recomandări sub descrierea fiecărui produs) – în această privință cu siguranță excelăm, în măsura în care informațiile sunt disponibile la producători.

Ne-am orientat către cărucioare de top, mărci premium, de o calitate indiscutabilă. Veți regăsi în magazinul www.carucioare-copii.ro DOAR ceea ce numele sugerează: cărucioare și alte produse și accesorii destinate plimbărilor, organizate minuțios pe categorii bine definite, fiecare culoare fiind prezentată ca produs separat, așa încât să nu aveți niciun dubiu asupra alegerii făcute.

Oferim consiliere atât telefonic, cât și pe Facebook sau Whatsapp pentru a găsi întocmai ceea ce vi se potrivește vouă și micuților voștri, în funcție de varii preferințe și buget.

Așteptăm cu interes și apreciem în mod deosebit orice sugestii, propuneri și chiar reclamații. Împreună învățăm să fim cei mai buni și vșă asigurăm de tot sprijinul și profesionalismul nostru!

Pentru alte detalii vedeți pagina CONTACT.

Suna (10:00-16:30)