Cărucior reversibil

Cărucior reversibil: cărucioare copii cu fața spre părinți?

De ce să folosiți un cărucior poziționat cu fața spre părinți, în principiu un cărucior reversibil?
Copilul adoră să te vadă: într-un cărucior cu șezut reversibil sau într-un cărucior cu mâner reversibil
 

Privirea iubitoare a bebelușului tău este absolut captivantă, iar atunci când este foarte mic, nu îi va plăcea nimic mai mult decât să te privească adânc în ochi. Vei dori să păstrezi acest contact ocular unul cu celălalt la ieșire și în jur, motiv pentru care un cărucior reversibil poziționat cu fața către părinți este o alegere atât de grozavă pentru bebelușii mici.

Cărucioarele poziționate cu fața spre părinți – cărucior cu șezut reversibil sau cărucior cu mâner reversibil

Aproape orice cărucior de la naștere are poziții atât cu ​​fața, cât și cu spatele către părinți – un cărucior reversibil .

Însă, de la naștere până la aproximativ 9 luni, faptul că poți face contact vizual cu cel mic este esențial pentru bunăstarea bebelușului. Într-un cărucior de la naștere orientat cu fața spre părinți va putea să vă vadă și să vă audă vocea, pe care o va considera reconfortantă.

Copilului tău îi va plăcea când te apleci să vorbești cu el și îl săruți în timp ce ieși afară. Și având un cărucior orientat cu fața spre părinți înseamnă că veți putea vedea încântarea pe fața lui mică când îi veți acorda atenție.

Vei fi și mai relaxat, deoarece vei putea să te asiguri că nu este prea cald sau prea frig și că este protejat de orice este prea stimulant în lumea exterioară. Micuțul tău se va simți în siguranță și liniștit, ajutându-l să descopere lumea în ritmul său.

Deplasarea într-un cărucior cu fața către direcția de mers – o alegere importantă atunci când ești în căutare de cărucioare copii și cauți un cărucior reversibil

Pe măsură ce bebelușul tău va crește, va deveni mai curios despre lumea din jurul său și va dori să urmărească tot ce se întâmplă. Astfel, s-ar putea să doriți să treceți treptat către un cărucior cu fața către direcția de mers. Ați putea încerca să schimbați poziția scaunului căruciorului timp de o oră sau mai mult la un moment dat – asta este ușor cu aproape orice cărucioare copii reversibile.

Puteti opta pentru un cărucior cu șezut reversibil, cum ar fi Cărucior Maxi-Cosi Zelia (care are avantajul că landoul se transformă în cărucior sport: Noul cărucior Zelia Maxi-Cosi vă va da dumneavoastra și copilului dumneavoastră încrederea de a întâmpina viitorul oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de tot ce are de oferit viața urbană. Partea sport a căruciorului Zelia se transformă într-un landou, astfel devenind un cărucior 2 in 1 Maxi-Cosi perfect pentru o viață la oraș relaxată și plină de stil. Se poate folosi de la naștere la 3.5 ani. ) sau un cărucior cu mâner reversibil, de exemplu Cărucior cu mâner reversibil Joie (cărucior de la naștere: Șasiul de aluminiu permite ca orice manevră a căruciorului în parc, pe stradă, pe scări – să fie ușoară pentru mamică.
Mânerul reversibil vă conferă mai multă libertate de mișcare alături de bebeluși, indiferent că plouă, e soare sau vânt.)

Încercați când mergeți la o plimbare în parc, iar dacă are nevoie de liniște, puteți sta lângă el când îi arătați florile. Apoi, puteți crește timpul încet până când scaunul este orientat spre înainte pentru o după-amiază întreagă – aceste cărucioare copii folosite corect pot fi un întreg univers distractiv.

Un cărucior cu mâner reversibil este proiectat pentru a ține pasul cu bebelușul, încă de la naștere! Mânerul ergonomic, reversibil vă permite să supravegheați bebelușul în orice direcție!

Un cărucior cu șezut reversibil poate fi la fel de practic pentru părinți – permite, în general, crearea unui sistem de călătorie 3 în 1, împreună cu o scoică și un landou – faptul ca puteți ridica șezutul sport, scoica sau landoul de pe cadru este și principalul avantaj în alegerea unui cărucior cu mai multe piese, un sistem modular, aceasta permițăndu-vă si să le mutați cu ușurință cu fața sau cu spatele la direcția de mers .

Sursa: https://www.maxi-cosi.com/international/why-use-parent-facing-stroller

Cărucior reversibil
Cărucior reversibil
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)