Carucior Quinny VNC Graphite Twist

Marci:QUINNY

SKU: QNY-1395760300

2.875,00 lei

Carucior Quinny VNC Graphite Twist

Carucior VNC Quinny recomandat de la 6 luni pana la 20 Kg.

carucior sport Quinny VNC Quinny este suficient de încăpător pentru o zi de cumpărături

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Descriere

Carucior Quinny VNC Graphite Twist

Carucior VNC Quinny recomandat de la 6 luni pana la 20 Kg.

carucior sport Quinny VNC Quinny este suficient de încăpător pentru o zi de cumpărături în timp ce este, de asemenea, suficient de îngust și ușor de manevrat pe trotuarele aglomerate ale orașului.

Caracteristici Carucior Quinny VNC Graphite Twist:

 • – Carucior VNC Quinny cu pliere usoara cu o singura mana.
 • – design iconic.
 • – Carucior VNC Quinny foarte manevrabil.
 • – carucior sport Quinny compatibil cu landou Quinny Hux si cos auto Maxi Cosi.

Accesorii incluse Carucior Quinny VNC Graphite Twist:

 • – husa de ploaie.
 • – bara de protectie.
 • – clips pentru suport pahar.
 • – suport de umbrela.
 • – adaptori cos auto Maxi Cosi.

Detalii tehnice Carucior Quinny VNC Graphite Twist:

 • Greutate carucior VNC Quinny: 11 kg.
 • Dimensiune pliat cu scaun: 108 x 57,5 ​​x 55 cm.
 • Dimensiune pliat fara scaun: 90 x 57.5 x 35 cm.

Vezi detalii despre Carucior Quinny VNC Graphite Twist pe pagina producatorului.

VEZI VIDEO carucior sport Quinny:

QUINNY este dedicat crearii de produse de calitate ce cresc odata cu cel mic. O solutie ideala in prezent si cu o viziune sigura catre viitor.

Produsele Quinny se adreseaza in special mediului urban. Energia strazii aglomerate te pune in miscare. Nu e de mirare ca si copiii tai intra in ritmul orasului. O viata plina de trotuare, borduri, curbe si oportunitati.  Orice provocare orasul ti-ar pune in fata o accepti cu un zambet pe buze. Un brand ce te ajuta sa faci fata oricaror obstacole cu succes.

Gama de produse Quinny este creata cu acest mod de viata in minte si crede in adevarata valoare a ceea ce produce. Vine cu solutii functionale, de calitate si cu un design modern. Pentru parintii in continua miscare si copii plini de energie.

In ultimii ani familia Quinny s-a marit considerabil odata cu introducerea noului carucior Zapp Xtra2. a minunatului carucior Buzz Extra sau a modernului carucior Moodd. sau a elegantului carucior Quinny Yezz.

Aceste produse sunt exemple clare ale designului inovativ si a materialelor de calitate, recunoscute si prin nenumarate premii pentru design si inovatie, cum ar fi Reddot sau If pentru caruciorul Quinny Yezz. Un carucior Quinny in general ofera parintilor sprijinul de care au nevoie pentru a face fata nebuniei urbane si a calatori relaxati alaturi de copiii lor. In toti acesti ani, aceasta marca a acordat o atentie speciala celor ce isi doresc sa fie in pas cu moda si cu un apetit deosebit pentru fashion, prin crearea de editii speciale ale carucioarelor.

Hits: 0

Brand

QUINNY

QUINNY este dedicat crearii de produse de calitate ce cresc odata cu cel mic. O solutie ideala in prezent si cu o viziune sigura catre viitor.Produsele Quinny se adreseaza in special mediului urban. Energia strazii aglomerate te pune in miscare. Nu e de mirare ca si copiii tai intra in ritmul orasului. O viata plina de trotuare, borduri, curbe si oportunitati.  Orice provocare orasul ti-ar pune in fata o accepti cu un zambet pe buze. Un brand ce te ajuta sa faci fata oricaror obstacole cu succes.Gama de produse Quinny este creata cu acest mod de viata in minte si crede in adevarata valoare a ceea ce produce. Vine cu solutii functionale, de calitate si cu un design modern. Pentru parintii in continua miscare si copii plini de energie.In ultimii ani familia Quinny s-a marit considerabil odata cu introducerea noului carucior Zapp Xtra2. a minunatului carucior Buzz Extra sau a modernului carucior Moodd. sau a elegantului carucior Quinny Yezz.Aceste produse sunt exemple clare ale designului inovativ si a materialelor de calitate, recunoscute si prin nenumarate premii pentru design si inovatie, cum ar fi Reddot sau If pentru caruciorul Quinny Yezz. Un carucior Quinny in general ofera parintilor sprijinul de care au nevoie pentru a face fata nebuniei urbane si a calatori relaxati alaturi de copiii lor. In toti acesti ani, aceasta marca a acordat o atentie speciala celor ce isi doresc sa fie in pas cu moda si cu un apetit deosebit pentru fashion, prin crearea de editii speciale ale carucioarelor.
quinny

Detalii tehnice

 • Greutate carucior VNC Quinny: 11 kg.
 • Dimensiune pliat cu scaun: 108 x 57,5 ​​x 55 cm.
 • Dimensiune pliat fara scaun: 90 x 57.5 x 35 cm.

Hits: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carucior Quinny VNC Graphite Twist”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume
Email
Telefon
Enquiry