Carucior Mini Dot Kinderkraft Grey

739,00 lei

Carucior Mini Dot Kinderkraft Grey

MINI DOT – Carucior sport utilizabil de la nastere de tip „pocket”

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Compara

Descriere

Carucior Mini Dot Kinderkraft

MINI DOT –  Carucior sport utilizabil de la nastere de tip „pocket”

Când bebelușul apare în viața ta, vrei să explorezi din nou lumea cu el, dar călătoriile ulterioare pot fi o problemă. Visezi ca călătoriile cu familia să fie simple și plăcute – o soluție este acest carucior pentru calatorie MINI DOT. Companionul perfect în timpul fiecărei călătorii, mai îndepărtate – cu avionul, și mai apropiate – în împrejurimi. Este ușor, compact, și în plus, îl puteți manevra cu ușurință, chiar și în locurile aglomerate. Va încăpea aproape oriunde – un carucior usor si practic.

Caracteristici Carucior Mini Dot Kinderkraft:

 • Un carucior usor cu dimensiuni compacte după pliere: 54 x 25 x 23 cm.
 • Carucior sport utilizabil de la nastere foarte ușor (5,6 kg) și construcţie rezistentă din aluminiu.
 • Carucior usor pentru copii din prima zi de viață până la 15 kg.
 • Bara 2în1 – are funcție de barieră și mâner de transport.
 • Roțile din față amortizante și manevrabile (360 grade), cu posibilitatea de blocare pentru mersul înainte.
 • Blocaj triplu împotriva plierii accidentale.
 • Carucior pentru calatorie dotat cu centuri de siguranță în 5 puncte.
 • Coș încăpător care suportă o sarcină de 3 kg.
 • Carucior sport utilizabil de la nastere ușor de curățat.
 • Pliere ușoară.
 • Suport de picioare antiderapant pentru copii mai mari.
 • Carucior pentru calatorie cu accesorii practice: husă de ploaie.
 • Carucior usor din material plăcut la atingere și ușor de curățat.
 • Apărătoare de umăr detașabile, lavabile.
 • Carucior sport utilizabil de la nastere cu un design modern, culori la modă.

 

Ce obții cu carucior pentru calatorie Mini Dot KinderKraft?

În primul rând – un cărucior compact și foarte ușor – după pliere va încăpea în portbagajul autoturismului, pe raftul din tren sau în compartimentul pentru bagaje din avion. Cu uşurinţă îl puteţi ridica, transporta și depozita, deoarece cântărește doar 5,6 kg.

În al doilea rând – poziția culcat a copilului – care este mai rar întâlnită la cărucioarele de tip „pocket”. O singură mișcare lină și spătarul coboară, iar micul tău explorator are un spațiu confortabil pentru un piu de somn.

În al treilea rând – bară 2în1 – poate fi detaşată dintr-o parte în alta, sau îndepărtată complet. După pliere bara de protecție a căruciorului se transformă într-un mâner comod de transport.

Detalii tehnice Carucior Mini Dot Kinderkraft:

 • Marca: Kinderkraft.
 • Model: MINI DOT.

Cadru: aluminiu ușor și rezistent.

Material textil: poliester antialergic, cu uscare rapidă și rezistent, exterior impermeabil din PVC.

Roți: spumă EVA ușoară, cu amortizare a șocurilor și rezistentă la deteriorări.

 • Sarcina maximă a coșului: 3 kg.
 • Pentru copii cu greutatea/vârsta: de la 0 luni până la 15 kg.
 • Greutatea căruciorului: 5,6 kg.
 • Dimensiunile ambalajului/greutate: 29x28,5,57 cm/6,8 kg.
 • Dimensiuni pliat: 54 x 25 x 23 cm.
 • Dimensiuni: 47 x 100 x 80 cm.

Vezi detalii despre Carucior Mini Dot Kinderkraft pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Carucior Mini Dot Kinderkraft.

VEZI VIDEO Carucior Mini Dot Kinderkraft:

VEZI VIDEO Manual Carucior Kinderkraft Mini Dot:

VEZI VIDEO Pliere Carucior Kinderkraft Mini Dot:

 

KinderKraft este un brand conceput in Germania creat special pentru copilul dumneavoastra.
Accentul constant pe satisfacerea nevoilor celor mai tineri, a ajutat la crearea unui brand modern, inovativ si de o inalta tehnologie.

KinderKraft este sinonim cu calitate, precizie si fiabilitate, toate acestea fiind puse intr-un design unic.

Jucării și haine împrăștiate peste tot, cărucior care scârțâie, un alt scaun și o bicicletă de cumpărat … Fiecare părinte cunoaște această situație. Viața părintelui nu este ușoară, dar poate fi cu produsele Kinderkraft. De aceea creăm produse care combină multe funcții care facilitează viața părintelui. Imaginați-vă plimbări mai confortabile în afara orașului, manevrarea mai ușoară a căruciorului între rafturile magazinelor, curățarea mai ușoară a scaunului după prima lecție de mâncare și învățarea distractivă prin joacă. Produsele noastre sunt concepute pentru a face viața părinților mai plăcută – astfel încât aceștia să poată petrece timpul cu familiile lor cu și mai multă plăcere. Ne concentrăm pe încredere, siguranță și calitate.

Datorită Kinderkraft te vei ajuta în frumoasa perioadă de parentalitate! Pe baza propriei experiențe, am elaborat produse pentru copiii, care sunt îndrăgite, atât de părinți, cât și de copiii lor.

Ce oferim?

Cărucioare pentru copii – confortabile, ușoare și ușor de condus, cărucioare sport 2-în-1 și 3-în-1.
Scaune auto de siguranță pentru copii – sigure, testate, confortabile și durabile.
Biciclete – triciclete, de echilibru și cele care cresc împreună cu copilul dvs.
Pătuțuri turistice și co-sleeper – ușoare, pătuțuri de călătorie ușor de pliat și paturi atașabile confortabile și sigure pentru bebeluși
Scaune înalte – pliabile, durabile și, mai presus de toate, ușor de curățat.
Covorașe educative – covorașe solide și frumos contrastante, educative și cele cu funcția de piscină uscată.
Balansoare – balansoare 5 în 1 pentru bebeluși și șezlonguri cu funcție de legănare.
Marsupii ergonomice – testat din punct de vedere al siguranței și conformității cu standardele europene de siguranță (CEN TR). Posedă certificatul HIP Displasia.
Mobilier pentru copii – mobilier din lemn frumos, funcțional și spațios, care vă va permite să păstrați ordinea în camera copilului dvs.
Știm că siguranța și confortul copilului dvs. sunt de cea mai mare importanță pentru dvs. De aceea oferim produse care să răspundă tuturor nevoilor dvs.

Cunoaștem foarte bine nevoile părinților. La Kinderkraft, îndeplinim așteptările clienților în ceea ce privește confortul, siguranța și funcționalitatea. De asemenea, îndeplinim cerințele copiilor mici care așteaptă de la accesoriile noastre distracție bună și confort.

Toate produsele din magazinul nostru online sunt create pe baza anilor de experiență a angajaților noștri. Folosim materiale care nu sunt doar sigure pentru copii, ci și funcționale și estetice. Produsele pentru copii pe care le comercializăm sunt supuse unor teste riguroase de calitate. Încredere, siguranță și calitate – așa se prezintă produsele Kinderkraft!

Prin parteneriatul cu cele mai mari si cele mai cunoscute fabrici din lume, oferim certitudinea calitatii produselor noastre.

Toate produsele KinderKraft indeplinesc standarde riguroase in vigoare in Uniunea Europeana.

In oferta noastra puteti gasi produsele necesare, care pot fi folosite la domiciliu dar si in timpul calatoriei cu copilul dumneavoastra. Un aspect modern si un confort deosebit face ca produsele noastre sa fie populare in randul copiilor, incepand cu primii ani din viata.

KINDERKRAFT combina o inalta calitate si un pret foarte atractiv.

“Cea mai importanta este fericirea copiilor incepand cu siguranta lor”.

Motto-ul companiei este siguranta, calitate, stil, prin urmare, produsele KINDERKRAFT sunt destinate special copilului dumneavoastra.

Cu o inalta tehnologie de productie, materiale atent selectate si un personal calificat, oferim siguranta realizarii unor produse sigure pentru copiii dumneavoastra.

KinderKraft crede ca, ceea ce este cel mai important sunt: COPIII. Copiii sunt forta si puterea acestei lumi, si sunt cele mai importante fiinte din viata noastra, asa ca trebuie sa avem grija de siguranta acestora.

Comfortul este cel mai important aspect in primii ani din viata copilului dvs , prin urmare, produsele KINDERKRAFT ofera un confort si o siguranta sporite pentru copii.

Progresul tehnologic si tehnologiile avansate au contribuit la faptul ca produsele noastre sunt de calitate foarte buna si, de asemenea, si in continuare vom urmari tendintele actuale de dezvoltare ale noilor tehnologii in materie de confort si siguranta.

Specialistii nostri lucreaza la dezvoltarea de noi produse, care permit schimbarea vietii curente de zi cu zi, in a o face mai simpla si mai usoara.

Incercam sa facem produsele noastre utile si de ajutor in casa dvs. sau in timp ce calatoriti cu copilul dumneavoastra, dar produsele noastre, de asemenea, functioneaza in mod independent si au capacitatea de a dezvolta abilitatile copiilor.

Produsele noastre sunt proiectate nu numai pentru copii, dar de asemenea, sunt o alegere foarte buna pentru parinti, pentru ca nu mai trebuie sa fie ingrijorati de siguranta copiilor.

https://kinderkraft.com/ro/

Marca

KinderKraft

KinderKraft este un brand conceput in Germania creat special pentru copilul dumneavoastra.

Accentul constant pe satisfacerea nevoilor celor mai tineri, a ajutat la crearea unui brand modern, inovativ si de o inalta tehnologie.

KinderKraft este sinonim cu calitate, precizie si fiabilitate, toate acestea fiind puse intr-un design unic.

Jucării și haine împrăștiate peste tot, cărucior care scârțâie, un alt scaun și o bicicletă de cumpărat ... Fiecare părinte cunoaște această situație. Viața părintelui nu este ușoară, dar poate fi cu produsele Kinderkraft. De aceea creăm produse care combină multe funcții care facilitează viața părintelui. Imaginați-vă plimbări mai confortabile în afara orașului, manevrarea mai ușoară a căruciorului între rafturile magazinelor, curățarea mai ușoară a scaunului după prima lecție de mâncare și învățarea distractivă prin joacă. Produsele noastre sunt concepute pentru a face viața părinților mai plăcută - astfel încât aceștia să poată petrece timpul cu familiile lor cu și mai multă plăcere. Ne concentrăm pe încredere, siguranță și calitate.

Datorită Kinderkraft te vei ajuta în frumoasa perioadă de parentalitate! Pe baza propriei experiențe, am elaborat produse pentru copiii, care sunt îndrăgite, atât de părinți, cât și de copiii lor.

Ce oferim?
 • Cărucioare pentru copii – confortabile, ușoare și ușor de condus, cărucioare sport 2-în-1 și 3-în-1.
 • Scaune auto de siguranță pentru copii – sigure, testate, confortabile și durabile.
 • Biciclete – triciclete, de echilibru și cele care cresc împreună cu copilul dvs.
 • Pătuțuri turistice și co-sleeper – ușoare, pătuțuri de călătorie ușor de pliat și paturi atașabile confortabile și sigure pentru bebeluși
 • Scaune înalte – pliabile, durabile și, mai presus de toate, ușor de curățat.
 • Covorașe educative – covorașe solide și frumos contrastante, educative și cele cu funcția de piscină uscată.
 • Balansoare – balansoare 5 în 1 pentru bebeluși și șezlonguri cu funcție de legănare.
 • Marsupii ergonomice – testat din punct de vedere al siguranței și conformității cu standardele europene de siguranță (CEN TR). Posedă certificatul HIP Displasia.
 • Mobilier pentru copii – mobilier din lemn frumos, funcțional și spațios, care vă va permite să păstrați ordinea în camera copilului dvs.
Știm că siguranța și confortul copilului dvs. sunt de cea mai mare importanță pentru dvs. De aceea oferim produse care să răspundă tuturor nevoilor dvs. Cunoaștem foarte bine nevoile părinților. La Kinderkraft, îndeplinim așteptările clienților în ceea ce privește confortul, siguranța și funcționalitatea. De asemenea, îndeplinim cerințele copiilor mici care așteaptă de la accesoriile noastre distracție bună și confort. Toate produsele din magazinul nostru online sunt create pe baza anilor de experiență a angajaților noștri. Folosim materiale care nu sunt doar sigure pentru copii, ci și funcționale și estetice. Produsele pentru copii pe care le comercializăm sunt supuse unor teste riguroase de calitate. Încredere, siguranță și calitate – așa se prezintă produsele Kinderkraft!

Prin parteneriatul cu cele mai mari si cele mai cunoscute fabrici din lume, oferim certitudinea calitatii produselor noastre.

Toate produsele KinderKraft indeplinesc standarde riguroase in vigoare in Uniunea Europeana.

In oferta noastra puteti gasi produsele necesare, care pot fi folosite la domiciliu dar si in timpul calatoriei cu copilul dumneavoastra. Un aspect modern si un confort deosebit face ca produsele noastre sa fie populare in randul copiilor, incepand cu primii ani din viata.

KINDERKRAFT combina o inalta calitate si un pret foarte atractiv.

"Cea mai importanta este fericirea copiilor incepand cu siguranta lor".

Motto-ul companiei este siguranta, calitate, stil, prin urmare, produsele KINDERKRAFT sunt destinate special copilului dumneavoastra.

Cu o inalta tehnologie de productie, materiale atent selectate si un personal calificat, oferim siguranta realizarii unor produse sigure pentru copiii dumneavoastra.

KinderKraft crede ca, ceea ce este cel mai important sunt: COPIII. Copiii sunt forta si puterea acestei lumi, si sunt cele mai importante fiinte din viata noastra, asa ca trebuie sa avem grija de siguranta acestora.

Comfortul este cel mai important aspect in primii ani din viata copilului dvs , prin urmare, produsele KINDERKRAFT ofera un confort si o siguranta sporite pentru copii.

Progresul tehnologic si tehnologiile avansate au contribuit la faptul ca produsele noastre sunt de calitate foarte buna si, de asemenea, si in continuare vom urmari tendintele actuale de dezvoltare ale noilor tehnologii in materie de confort si siguranta.

Specialistii nostri lucreaza la dezvoltarea de noi produse, care permit schimbarea vietii curente de zi cu zi, in a o face mai simpla si mai usoara.

Incercam sa facem produsele noastre utile si de ajutor in casa dvs. sau in timp ce calatoriti cu copilul dumneavoastra, dar produsele noastre, de asemenea, functioneaza in mod independent si au capacitatea de a dezvolta abilitatile copiilor.

Produsele noastre sunt proiectate nu numai pentru copii, dar de asemenea, sunt o alegere foarte buna pentru parinti, pentru ca nu mai trebuie sa fie ingrijorati de siguranta copiilor.

https://kinderkraft.com/ro/

logo kinderkraft

Informații suplimentare

Detalii tehnice

 • Marca: Kinderkraft.
 • Model: MINI DOT.

Cadru: aluminiu ușor și rezistent.

Material textil: poliester antialergic, cu uscare rapidă și rezistent, exterior impermeabil din PVC.

Roți: spumă EVA ușoară, cu amortizare a șocurilor și rezistentă la deteriorări.

 • Sarcina maximă a coșului: 3 kg.
 • Pentru copii cu greutatea/vârsta: de la 0 luni până la 15 kg.
 • Greutatea căruciorului: 5,6 kg.
 • Dimensiunile ambalajului/greutate: 29×28,5,57 cm/6,8 kg.
 • Dimensiuni pliat: 54 x 25 x 23 cm.
 • Dimensiuni: 47 x 100 x 80 cm.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carucior Mini Dot Kinderkraft Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)