Carticica de activitati Skip Hop Farmstand

Marci:SKIP HOP

84,00 lei

Carticica de activitati Skip Hop Farmstand

O carticica plina cu activitati interesante pentru bebelusi! Aceasta jucarie interactiva cu pagini moi scoate sunete si stimuleaza imaginatia copiilor.

Stoc epuizat

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Compara

Descriere

Find this content useful? Share it with your friends!

Carticica de activitati Skip Hop Farmstand

O carticica plina cu activitati interesante pentru bebelusi! Aceasta jucarie interactiva cu pagini moi scoate sunete si stimuleaza imaginatia copiilor. Animale, numere si legume, toate il vor tine ocupat pe bebe.

Include o oglinda pentru bebelusi si o jucarie morcov pentru dentitie. Se poate atasa la carucior si la alte dispozitive portabile.

Caracteristici Carticica de activitati Skip Hop Farmstand:

  • Potrivita pentru varstele 0+.
  • Include ilustratii care ajuta la numarat, recunoasterea legumelor si animalelor de la ferma.
  • Include pagini moi, o oglinda si alte surprize pentru joaca .
  • Se poate atasa la carucioare si mai multe dispozitive .

Detalii tehnice Carticica de activitati Skip Hop Farmstand:

  • Dimensiuni: 6.5L x 1.5D x 6.75H cm.
  • Fara ftalati in compozitie.

Vezi detalii despre Carticica de activitati Skip Hop Farmstand pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

Marca

SKIP HOP

SKIP HOP

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor. Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră. Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi. A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil. Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate. https://www.skiphop.com/
SKIP HOP

Informații suplimentare

Detalii tehnice

Find this content useful? Share it with your friends!
  • Dimensiuni: 6.5L x 1.5D x 6.75H cm.
  • Fara ftalati in compozitie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carticica de activitati Skip Hop Farmstand”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)