Kiddy

KIDDY - Ne iubim copiii

De ce este Kiddy esential pentru siguranta copiilor nostri?
Dezvolta metode de a asigura si creste siguranta copiilor de 50 de ani. Fiecare aspect al designului si produselor, de la material la forma, la structura si accesorii. Toate sunt puse laolalta pentru a asigura o calatorie sigura si placuta a celor mici. Produsele Kiddy au castigat numeroase premii pentru siguranta, inovatie, usurinta in utilizare. ADAC, Stiftung Warentest, Which?, TCS, AGR, and ÖAMTC cu review-uri excelente de la Made for Mums, Mumsnet, Best Buggy si Pushchair Expert.

Kiddy are scaunul auto ideal pentru orice varsta si marime. De la micul prematur, la agitatul copil mai marisor, pana la cel mare, aproape adolescent. Orice scaun auto Kiddy foloseste tehnologie inovativa asa incat si nou nascutul si copilul mai mare sa fie transportati confortabil, in siguranta. Pozitia pentru nou nascut este cat de apropiata posibil de cea recomandata de specialistii in sanatate. Asta asigura o saturatie maxima de oxigen si o dezvoltare sanatoasa a coloanei vertebrale in timpul somnului. Scaunele auto au atins standarde de siguranta exceptionale. Sunt create asa incat sa fie usor de instalat si dezinstalat. Sunt usor de ajustat pe masura ce copilul creste. De asemenea, au o greutate redusa si usor de carat.

Orice carucior Kiddy ofera confort maxim si stil. Aceste produse de calatorie premium au fost create pentru a fi ergonomice, practice si functionale, atat pentru micut, cat si pentru parinti. Colectia de accesorii Kiddy are produse practice - de exemplu pentru a mentine copilul cald iarna si a-i oferi racoare vara.

Istoric

De mai mult de 50 de ani Kiddy a declarat siguranta copiilor ca si prioritate. Scopul in dezvoltarea fiecarui produs este urmarirea celui mai crescut grad de siguranta. Plus un design de top si confort maxim, dar si functionalitate exceptionala.

Au obtinut numeroase patente - cum ar fi cel pentru pozitia orizontala, perna originala antiimpact si tehnologia Shock Absorber. Acestea dovedesc spiritul inovativ al inginerilor companiei si au fost intotdeauna revolutionare in industria de profil. Premii frecvente de la laboratoare de testare independente, cum ar fi Stiftung Warentest si ADAC dovedesc nivelul ridicat de calitate si siguranta.

Kiddy este acum reprezentat in peste 50 tari din toata lumea. Mai mult, numerosi distribuitori si parteneri de retail pe pietele internationale contribuie la succesul global Kiddy. Kiddy reprezinta siguranta, design, confort si stil de viata.

Design

Produsele urmaresc perfectiunea cand vine vorba de siguranta, design si inovatie. Reprezinta un design consistent si inovativ, combinat cu functionalitate intuitiva si simpla. Continua sa castige numeroase premii in toata lumea.

Lifestyle

Kiddy imbogateste viata de familie urbana cu produse ce combina cea mai inalta siguranta cu functionalitate bine gandita. Designul inspirat de moda, arhitectura, arta si muzica se potriveste perfect cu stilul de viata urban.

Servicii si calitate

Kiddy se straduieste sa atinga perfectiunea si calitatea maxima in toate zonele. Cercetare si dezvoltare, productie, vanzari si post vanzari. Experienta indelungata si o continua imbunatatire asigura o calitate de top a produselor si a serviciilor.

Vezi detalii aici: https://www.kiddy-online.com/custom/index/sCustom/27