EASYGO

EasyGo - Mai intai de toate - Parinti, ca si voi.
Specialisti cu multa experienta.
Un grup de oameni cu mintea deschisa, moderni, ce creaza produse inovative pentru a face ca acele momente importante sa fie cat mai placute.

De ce?

Ati putea spune ca pentru profit. Desigur, dar in marketing nu exista succes daca nu cunosti bine nevoile clientilor. EasyGo le cunoaste si stie cum sa vina in intampinarea lor. (Marketing Manager Piotr Kijas)

Misiunea EasyGo

O familie fericita ce isi petrece primele momente cu noul membru nu doar in casa, ci si in afara ei. O plimbare sigura si confortabila, o vacanta relaxanta in care nu cari produse grele sau o plimbare in siguranta in scaunul auto. Toate sunt parte ale posibilitatilor oferite de produsele EasyGo. Si, bineinteles, totul cu bun gust si stil.

Carucioarele EASYGO vin intr-o gama bogată, fiecare poate alege ceea ce i se potriveste cel mai bine. Caruciorul pentru iarnă cu roți mari gonflabile sau carucioare ultra-usoare compacte vă vor permite să alegeți varianta perfect adaptata nevoilor dvs.

Carucioarele multifuncționale 2in1 și 3in1 de la EASYGO sunt solutia perfecta pentru cei care caută un carucior foarte bun si posibilitatea de a cumpara un landou si un scaun auto compatibil.
Cu posibilitatea de a achizitiona fiecare element separat, veti completa setul perfect. Verificati si accesoriile disponibile, cum ar fi baza autoturismului ISOFIX sau un sac de dormit cald si aparatoare pentru iarna!

Eleganta caruciorului EasyGo, combinata cu simplitatea functionalitatilor, dar si cu rezistenta materialelor au convins faptul ca aceste produse sunt ccea ce fiecare parinte are nevoie.