COTO BABY

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișez toate cele 2 rezultate

Coto Baby este o companie in expansiune rapida, cu radacini poloneze, prezenta pe piata inca din 2008.
Astazi, datorita numarului mare de produse si a gamei variate, marca are doua centre de distributie localizate in nordul si in sudul Poloniei. Un brand popular atat in Polonia cat si pe pietele internationale.

Ofera produse cum ar fi: carucioare, scaune auto, patuturi, scaune de masa si accesorii. Toate au certificarile necesare si sunt testate tehnic periodic.
Prioritatea Coto Baby este siguranta impletita cu un confort sporit, design modern si preturi accesibile.

Diversitate

Coto Baby s-a specializat in productia de scaune auto, carucioare sport si multifunctionale, scaune de masa si patuturi. Au grija ca nivelul de calitate sa fie ridicat si sa indeplineasca criteriile de functionalitate. Designul modern este pe gustul parintilor, iar confortul si siguranta sunt esentiale pentru cei mici.

Tot mai puternici

O marca a carei prioritate este cercetarea/dezvoltarea continua. De aceea s-au si extind atat de rapid inafara Poloniei. Letonia, Estonia, Slovenia, Germania, Rusia, Republica Ceha, Bulgaria, Romania, Slovacia, Lituania, Ucraina, Bielorus si Ungaria. Au devenit din ce in ce mai bine cunoscuti si mai populari, atat pe piata interna cat si internationala.

Coto Baby in cifre

Dezvoltarea marcii inca din 2012 a adus o crestere masiva a vanzarilor in toate sectoarele, cu mai mult de 30%. Astazi pot spune cu mandrie ca 40% din vanzari sunt cele de carucioare, 35% scaune auto.

Premii si distinctii

In anul 2013 au primit Certificatul Kid Zone. Un semn al calitatii sub patronajul Ombudsman for Children. O recunoastere a eforului continuu in oferirea de produse si servicii de cea mai inalta calitate.
Pe langa asta, tot in 2013 publicatia Puls Biznesu le-a oferit un premiu pentru Afacerea cu cea mai rapida crestere. Astfel se confirma evolutia acestei marci si a potentialului pe care il are.