BABYONO

Din 1990 Babyono a sprijinit parintii in fascinantul proces de crestere a copiilor. A oferit produse ce sunt esentiale in cresterea si dezvoltarea celor mici. Dar nu numai, ci si accesorii

Prioritatea Babyono este crerea de produse sigure si usor de utilizat. Toate sunt create in conformitate cu directivele si standardele europene. Sunt testate detaliat inainte de a ajunge in manutele mici ale copiilor.

Controlul strict al fiecareo etape de productie asigura cea mai inalta calitate. Acesta este motivul pentru care a castigat increderea a milioane de parinti din lume.

Grija acordata fiecarui aspect se regaseste in premiile castigate: "Mam Dziecko", "Dziecko", "Rodzice".

Babyono face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a te face in fiecare zi si mai fericit ca esti parinte.

Daca alegi o geanta mamici BabyOno

Ideala chiar si pentru plimbarile lungi sau calatorii deoarece este spatioasa si se pot introduce toate accesoriile necesare bebelusului. 
Geanta carucior ce include si accesorii, cum ar fi salteluta pentru schimbarea bebelusului. Astfel schimbatul scutecului, va fi mult mai usoara, si fara neplaceri.

"Testat de parinti" este un program special conceput pentru a garanta indeplinirea standardelor impuse parinti si copii. Ideea de baza este de cooperare cu un grup selectat de parinti. Opiniile lor sunt o sursa valoroasa de informatii pentru dezvoltarea gamei de produse Babyono. Astfe, reusesc impreuna sa va faca viata de parinte mai usoara si mai frumoasa. Inainte de lansare, fiecare produs trece printr-un set complex de teste si analize ce ii verifica siguranta, calitatea si functionalitatea.

Babyono participa in Programul Sectorial Operational "Improvement of the competitiveness of enterprises". Acesta este tintit spre imbunatatirea pozitiei competitive a afacerilor din Polonia in realitatea economica UE.