ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 Blue

179,00 lei

ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1

Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi ajuta copilul in deprinderea mersului. Jucarie ride-on cu lumini si sunete.

În stoc

Adauga la favorite
Adauga la favorite
Compara

Descriere

ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1

Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi ajuta copilul in deprinderea mersului. Jucarie ride-on cu lumini si sunete.

Descriere ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 :

Ce castigati alegand un vehicul Toyz MINI RAPTOR – jucarie ride-on si antepremergator –  pentru copilul dumneavoastra?

  • Indepliniti visul copilului dumneavoastra de a avea propriul ATV – MINI RAPTOR arata ca un ATV adevarat.
  • Suprafata nelimitata de joaca – MNI RAPTOR este propulsat de forta picioarelor si de puterea imaginatiei copilului dumneavoastra.
  • Jucarie ride-on – Sprijin in dezvoltare – datorita functiei de impingere – ca antepremergator bebelusi, copilul dumneavoastra poate exersa primii pasi.
  • Siguranta copilului dumneavoastra – vehiculul este realizat din materiale de buna calitate si este omologat conform standardelor europene.
  • Jucarie ride-on Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi cu instructiuni clare si asamblare usoara.

Detalii tehnice ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1:

DIMENSIUNI (L x l x h):

  • Lungime: 60 cm.
  • Latime: 32 cm.
  • Inaltime: 42 cm.

GREUTATE: 2.5 kg.

GREUTATE MAXIMA ADMISA: 25 kg.

INALTIME SCAUN: 24 cm.

VARSTA: minim 18 luni.

Vezi detalii despre ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1  pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1.

TOYZ by Caretero

Toyz creaza produse a caror calitate se masoara in distractia celor mici si increderea acordata de parinti acestei marci.

Ce conteaza cel mai mult pentru noi? Grija, descoperirile, activitatile si distractia.

Cine suntem?

TOYZ by Careteroeste un brand al grupului IKS 2, ce produce si alte marci cunoscute prin calitate, cum ar fi Caretero si Sensillo. Ideea de baza a grupului este aceea de a oferi produse de calitate la preturi avantajoase.

Viziunea noastra
Ce scopuri avem?

Acolo unde exista fericire e si distractie! Si unde e distractie, exista vise. Visele sunt inceputul viitorului si aici tintim noi.

Misiunea
Ce vrem sa transmitem?

Noi, cei de la Toyz by Caretero, credem ca cea mai mare fericire este descoperirea activa a lumii in totaa siguranta. Asta dorim sa oferim copiilor si parintilor, la preturi imbatabile.

Scopul
Ce vrem sa obtinem?

Grija pentru cresterea armonioasa si in siguranta a copiilor. Sa ii ajutam sa descopere lumea. sa le incurajam pasiunea pentru activitati fizice si intelectuale. Sa le oferim tone de distractie!

TOYZ by Caretero

Marca

TOYZ by Caretero

TOYZ by Caretero Toyz creaza produse a caror calitate se masoara in distractia celor mici si increderea acordata de parinti acestei marci. Ce conteaza cel mai mult pentru noi? Grija, descoperirile, activitatile si distractia. Cine suntem? TOYZ by Careteroeste un brand al grupului IKS 2, ce produce si alte marci cunoscute prin calitate, cum ar fi Caretero si Sensillo. Ideea de baza a grupului este aceea de a oferi produse de calitate la preturi avantajoase. Viziunea noastra Ce scopuri avem? Acolo unde exista fericire e si distractie! Si unde e distractie, exista vise. Visele sunt inceputul viitorului si aici tintim noi. Misiunea Ce vrem sa transmitem? Noi, cei de la Toyz by Caretero, credem ca cea mai mare fericire este descoperirea activa a lumii in totaa siguranta. Asta dorim sa oferim copiilor si parintilor, la preturi imbatabile. Scopul Ce vrem sa obtinem? Grija pentru cresterea armonioasa si in siguranta a copiilor. Sa ii ajutam sa descopere lumea. sa le incurajam pasiunea pentru activitati fizice si intelectuale. Sa le oferim tone de distractie! TOYZ by Caretero
Toyz by Caretero

Informații suplimentare

Detalii tehnice

DIMENSIUNI (L x l x h):

  • Lungime: 60 cm.
  • Latime: 32 cm.
  • Inaltime: 42 cm.

GREUTATE: 2.5 kg.

GREUTATE MAXIMA ADMISA: 25 kg.

INALTIME SCAUN: 24 cm.

VARSTA: minim 18 luni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calitate indiscutabila.Livrarea a fost rapida, a ajuns de pe o zi pe alta.Raport calitate pret foarte ok.Recomand!.Servicii si sfaturi profi.Super calitate!.

Nume
Email
Telefon
Enquiry
Call Now ButtonSuna (10:00-16:30)